Drone Master ofera servicii de filmare cu drona in Suceava, Botosani, Iasi, Neamt, precum si in orice alt judet, la cerere, fiind unul din cei mai activi operatori de profil din Judetul Suceava.

Filmarile aeriene cu drona iau tot mai mult amploare datorita pretului scazut pentru obtinerea unor rezultate spectaculoase. Pentru a vedea ultimele lucrari intrati pe pagina de Facebook Drone Master. Nu uitati sa dati si un Like! :)

Filmari cu drona

Drone Master pune la dispozitia dumneavoastra tot echipamentul necesar pentru a realiza filmarea aeriana de care aveti nevoie (vizitati sectiunea Dotari).

Filmari cu drona imobiliare

Dupa cum stiti deja, imaginea este cea care vinde. O proprietate imobiliara filmata din aer va putea oferi de la bun inceput unui potential client o imagine cat mai apropiata de realitate asupra amplasamentului acesteia. De asemenea, o filmare aeriana a unui imobil poate oferi detalii asupra acestuia care altfel nu ar fi vizibile.

Daca doriti sa filmati cu drona o casa sau un apartament din judetul Suceava sau in judetele limitrofe (Botosani, Neamt, Iasi, Bacau), Drone Master are toate mijloacele necesare realizarii unui montaj de calitate, acoperind multiple unghiuri de vizualizare.

Filmari evenimente cu drona

Nu mai este o noutate faptul ca filmarile aeriene sunt sarea si piperul intr-un montaj video. Inca de la inceputurile cinematografiei s-au folisit diverse mijloace pentru a lua cateva cadre si din aer. Acestea sunt esentiale pentru ca un montaj video sa fie unic si coerent. Cu o drona se pot filma atat planuri ansamblu cat si planuri generale sau chiar medii. Dinamismul pe care il ofera o filmare aeriana intr-o filmare este de neegalat cu mijloace tehnice de la sol. Nici chiar folosirea unei macarale video nu poate inlocui o drona.

Filmari nunti cu drona

Fara indoiala, cea mai frecventa utilizare a dronelor la evenimente are loc la nunti. O sedinta foto-video cu mirii fara o drona se poate dovedi plictisitoare dupa cateva secunde daca nu aveti cadre care taie respiratia. Rareori un montaj de nunta poate sa iasa impecabil si de neuitat doar cu echipament de la sol. In schimb, o drona poate salva multe clipuri care ar putea fi - sa zicem delicat - mai putin inspirate.

Concret, ce se poate filma la o nunta cu drona?

Raspuns scurt: toate momentele care au loc afara. Ca sa detaliem, se pot filma din aer urmatoarele momente din cadrul unei nunti: multimea adunata in fata Starii Civile, biserica si imprejurimile, multimile adunate in curtea bisericii, mirii care ies din biserica, masinile cu mirii si invitatii care se indreapta spre locatia unde are loc petrecerea, intrarea in restaurant, sala din exterior etc. dar cel mai important moment ramane sedinta foto-video.

Filmari cu drona manifestatii publice

Am avut de-a lungul timpului diverse solicitari de a filma concerte, marsuri sau proteste. O filmare din aer a unei multimi de oameni adunata intr-un singur loc ofera o perspectiva mai apropiata de realitate asupra amploarei evenimentului. Totusi, acest tip de filmari necesita prudenta si indemanare sporita, intrucat un singur moment de neatentie se poate transforma intr-o situatie cel putin neplacuta.

contact-me