Drone Master ofera servicii de filmare cu drona in Suceava, Botosani, Iasi, Neamt, precum si in orice alt judet, la cerere, fiind unul din cei mai activi operatori de profil din Judetul Suceava.

Filmarile aeriene cu drona iau tot mai mult amploare datorita pretului scazut pentru obtinerea unor rezultate spectaculoase. Pentru a vedea ultimele lucrari intrati pe pagina de Facebook Drone Master. Nu uitati sa dati si un Like! :)

Afla ce rezolutie are ecranul device-ului tau

Te-ai intrebat vreodata cati pixeli poate afisa telefonul sau tableta din dotare? Dar ecranul laptopului sau al monitorului?

Bine, sunt diverse metode sa afli asta, chiar din sistemul de operare, dar mult mai comod este sa accesezi o pagina web care iti spune ce rezolutie are ecranul tau, nu? 

Zilele acestea am lucrat la un astfel de website utilitar care nu iti spune doar ce dimensiune - exprimata in pixeli - are ecranul dispozitivului tau, ci si alte cateva informatii utile, cum ar fi numele si versiunea browserului de Internet, ce dimensiune are viewport-ul acestuia (suprafata unde se afiseaza efectiv paginile web) sau ce sistem de operare folosesti. Iti poate spune chiar daca folosesti un telefon sau o tableta (nu ca nu ar fi evident, dar ca fapt divers :) ).

Si nu in cele din urma, iti poate spune adresa ta IP, iar daca accepti sa fii geolocalizat, poti vedea cu aproximatie pe harta pozitia unde te afli in momentul accesarii site-ului.

SIte-ul este in acest moment bilingv, Romana-Engleza, dar daca are cautare in Romania atunci voi cauta sa-l mai traduc si in alte limbi de circulatie internationala.

Daca ai vreo sugestie de imbunatatire sau vreo remarca despre myscreensize.com, te rog lasa mai jos un comentariu.

Categorie: 
Evenimente
contact-me